КОНКУРС ЗА СНИМКА под надслов „МЛАДИ ЗА РАЗВИТИЕ –ЕВРОПА2020” !

website_background copy

2015 година е обявена от Европейската комисия за „Европейска година за развитие”.

Мотото „Нашият свят, нашето достойнство, нашето бъдеще” ентусиазирано задава тона на множеството събития, които предстоят да я бележат. А ето и едно от първите!

Участвай в КОНКУРСА ЗА СНИМКА под надслов „Млади за развитие – Европа 2020”!

Покажи ни как младите хора в твоето населено място или някъде в Европа и България допринасят към общата идея на европейските ценности за развитие на младите хора от стратегията „Европа 2020” и градят бъдещето на общото европейско семейство.

Това може да бъде осъществен проект, реализиране на доброволческа инициатива, активност на млади хора, дори снимка как учиш в училище или университета.

Тълкуването оставяме на теб! Освободи фантазията си!

Искаш да спечелиш участие в обучение в страна-членка на ЕС и твоята снимка да се види от много хора? Не губи време, а изпрати своята снимка сега!

 

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

Продължителност на конкурса: 10 януари 2015 г. – 3 март 2015 г.

 

Участие :

 1. Право на участие имат всички физически лица, които пребивават на територията на Република България на възраст между 16 и 29 години. В конкурса нямат право да участват служители на ЕИЦ – Европа Директно, гр. Велико Търново и Министерство на младежта и спорта или заети в дейност, свързана с реализацията, осигуряването и администрирането на Конкурса. Взимайки участие в Конкурса, участниците се съгласяват да спазват настоящия регламент.
 1. Механизъм на конкурса:

Всеки, отговарящ на условията може да качи максимум 3 авторски снимки на тема „Млади за развитие – Европа 2020” в приложението „Фотоконкурс“ на страница https://www.facebook.com/europeinfocentrevt или на имейл адрес: office@europeinfocentre.bg

 1. Качването се извършва чрез следване на следните правила:

За да може да се качи снимка, участникът трябва да е харесал страницата. Снимката трябва да отговаря на темата на конкурса и да бъде благоприлична. Фотографии с вулгарно, дискриминиращо или унизително съдържание ще бъдат премахвани от галерията на Конкурса.

Фотографиите трябва да са направени от участника.

Фотографиите трябва да не са използвани в предишни конкурси и да не са печелили други награди.

Фотографиите не трябва да са подлагани на груби манипулации със софтуер за обработка на изображения, като допустимите корекции са crop, levels, color balance, sharpen и unsharp mask.

Фотографиите трябва да не нарушават никакви права за интелектуална собственост, публични права, друг вид собственост или каквито и да е морални и законови права на трети страни. Участниците нямат право да публикуват на сайта или в приложението клеветническо, нецензурно, заплашително, оскърбително, незаконно съдържание, което представлява посегателство върху личните или обществените права, или което би могло да бъде осъдително, или може да съставлява или да подтиква към криминални престъпления, да нарушава правата на които и да е трети страни или да поражда търсене на отговорност или да представлява нарушение на който и да е закон. Материали с комерсиално съдържание също са недопустими.

Описанието на фотографиите трябва да е на кирилица. Редактор от Европейски информационен център има право да коригира текстове, ако те не са съобразени с официално приетите граматически и пунктуационни правила.

Най-добрите снимки на участници се избират от посетителите на страницата https://www.facebook.com/europeinfocentrevt във Фейсбук чрез гласуване за всяка една от качените снимки чрез начините в самото фейсбук приложение. Победители са участниците, чиито снимки са получили най-голям брой харесвания (лайкове; likes) до крайната дата на конкурса – 3 март 2015г. – 23:59ч. Участниците имат възможност да поканят приятелите си да гласуват, за да съберат повече гласове. При равенство на фотографии на различни автори при изтичане на крайния срок на конкурса, тяхното класиране ще бъде определено от жури, посочено от организаторите. Един участник може да получи само една награда.

Наградите на фотоконкурса са както следва:

1-во място – 1 брой – участие в международен обмен на ЕИЦ в страна-членка на ЕС /2015година/

2-ро място – 1 брой- USB – 8GB

3-то място – 1 брой- чанта за документи

Утешителни награди – 3 броя, носителите, на които ще бъдат определени от жури, посочено от организаторите след изтичане срока на конкурса, съобразно реда на класиране – с материали на ЕИЦ.

Всички отличени снимки ще бъдат включени в пътуващата фото-изложба „Млади за развитие Европа 2020“

Печелившите участници ще бъдат обявени до 9 март 2015г. на страницата https://www.facebook.com/europeinfocentrevt

Всички отличени автори ще бъдат поканени на заключителната младежка конференция „Млади за развитие – Европа 2020“, която ще се проведе на 21 и 22 март 2015г. във Велико Търново, по време на която ще бъде открита и пътуващата фото-изложба „Млади за развитие Европа 2020“.

Общи условия за участие в конкурса:

 1. a)   Организаторът не носи отговорност за: грешни или подвеждащи имена на Facebook потребители; дублиране на имена от недоброжелатели или на имейл адрес; дефектно или неуспешно електронно предаване на данни; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на този конкурс; недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; повреда на системата на сайта или Facebook платформата; други форсмажорни обстоятелства.

б)   Организирането, представянето, провеждането и регламента на играта по никакъв начин не се контролират или управляват от Facebook Inc. Facebook Inc. не предоставя награди и не носи отговорност за определянето на резултатите от конкурса.

в)   Организаторът определя Правилата на Конкурса едностранно и има право да ги изменя и допълва по своя преценка. Действието на измененията и допълненията е в сила и обвързват участниците от момента на обявяването им на страницата https://www.facebook.com/europeinfocentrevt . Организаторът има право по всяко време да преустанови реализацията й, както и да прекрати временно или постоянно участието на участник в нея, ако същият не спазва установените правила. От момента на обявяването на прекратяването на Играта на Фейсбук страницата https://www.facebook.com/europeinfocentrevt на участниците няма да бъдат връчвани награди, както и няма да им бъде предоставяна каквато и да е друга компенсация.

г)   Оспорването на резултатите от Конкурса, валидността и верността на който и да е резултат от страна на участник няма действие спрямо Организатора.

д)   Съгласно действащото законодателство, Организаторът има право да оповести публично имената на наградените участници и тяхната награда от Конкурса. Обявяването на спечелилите участниците се извършва по начин, недопускащ разкриването на лични данни, с изключение на име и фамилия. Всички участници дават своето съгласие за събиране и съхраняване на личните им данни за целите на провеждането на Конкурса, ако такова е необходимо. Организаторът поема задължението да спазва действащото законодателство, свързано със защитата на личната информация, събрана по време на промоцията. Организаторът също така се задължава да запази конфиденциалността на личната информация на участниците в играта и да я използва, съгласно настоящите Официални правила и действащото законодателство. Организаторът се задължава да не предоставя на трети лица лични данни на участниците, извън публично известните от Facebook, станали му известни при участието им в Конкурса.

е)     Не се допуска размяна на наградите от Фотоконкурса за тяхната парична равностойност или други алтернативи

ж)   Всеки потенциален съдебен спор между организатора на конкурса и участниците в същия се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава спорът се решава от компетентните съдилища на Република България.

з) Настоящите Официални правила влизат в сила от момента на обявяването им на Фейсбук страницата https://www.facebook.com/europeinfocentrevt и действат през целия период на провеждане на играта.

НАГРАДИТЕ за конкурса са предоставени от ЕИЦ, гр. Велико Търново.

Организатор: Европейски информационен център, гр. Велико Търново. Фотоконкурсът се осъществява по проект „Мрежа на Европейски Младежки Антени „Европа 2020” с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта на Република България, Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма 2.

ЕИЦ – Европа Директно, гр. Велико Търново пожелава успех на всички участници!

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “КОНКУРС ЗА СНИМКА под надслов „МЛАДИ ЗА РАЗВИТИЕ –ЕВРОПА2020” !”

 1. Има конкурси,които са провеждани през 2015,2016 година,като например:конкурс за снимка под наслов”Млади за развитие-Европа 2020″!
  Те актуални ли са и за тази година!
  С най-голямо желание ще участваме във Ваши конкурси и други дейности.
  Приятен ден!
  С уважение:Илияна Петрова – читалищен секретар
  Народно читалище “Развитие-1926” с.Стража, общ.Търговище

 2. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any tips for rookie blog writers? I’d genuinely appreciate it.

Leave a Reply

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development