Конкурс „Аз, доброволецът” : Доброволческата история на Петя Петрова

#ХИТРИНО_С_ВАС_СМЕ

По традиция всяка учебна година абитуриентите към СУ „Иван Вазов“ – град Вършец организират Коледен благотворителен концерт, като събраните средства се даряват за предварително определена кауза. През тази година, ние учениците от 12 а и б класове решихме, че желаем да подкрепим пострадалите хора от с. Хитрино. Разпределихме задачите според възможностите си, на мен ми беше възложено да отговарям от името на нашия клас за изготвянето на флайери, плакати и цялостна украса на залата. Вложихме много усилия, за да придадем празнична атмосфера на събитието. Сценарият бе дело на съучениците ни от 12 б. Смятам, че заслужено  намерихме място в новините на Нова телевизия и в материалите на „uspelite.bg“ като пример за доброволческа дейност.

Събраните средства не са много – 800 лева, които веднага на следващия ден бяха преведени от нас по сметката на БЧК. Но ни остана вътрешното удовлетворение, че сме полезни, защото не всеки може да направи всичко, но всеки може да направи нещо.

Автор: Петя Петрова, 18 години,

град Вършец, СУ „Иван Вазов“

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development