Archive for the ‘Информационни материали’ Category

Информационно турне на тема “Моите права в Европа”

От 22 до 26 юли, 2014г. под егидата на Представителството на Европейската комисия в България ще се проведе Информационно турне на тема “Моите права в Европа”. Инициативата ще се проведе в различни градове на българското Черноморие. На разположение на гражданите ще бъдат информационни щандове, където те могат да получат отговори на своите въпроси, свързани с правата, гарантирани от Европейският съюз. За допълнителна информация ще бъдат осигурени материали по различни теми. Ще се провеждат и редица интерактивни игри, които ще изпитат познанията на посетителите за Европа. За отличилите се са подготвени много награди. Освен тях, на 26 юли от 9 до 19 ч на Централен плаж в Бургас ще бъде организиран турнир по плажен волейбол.

В турнето ще участват представители на Център за развитие на човешките ресурси, Комисия за защита на потребителите, Европейски потребителски център, Творческа Европа и Европа за гражданите, както и Младежки екип Европа.

 

Програмата на турнето е следната:

  • 22 юли  от 17 до 21 ч. – Поморие, до читалището;
  • 23 юли от 17 до 21 ч. – Созопол, срещу общината;
  • 24 юли от 17 до 21 ч. – Камено, на площада;
  • 25 – 26 юли от 17 до 21 ч. – Бургас, Морска градина.

ПОРЪЧКА НА БЕЗПЛАТНИ ИНФОРМАЦИОННИ ИЗДАНИЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ


Информационен център Европа Директно – Велико Търново
Ви предлага да получите различни безплатни печатни информационни материали, които да използвате за лична употреба, в работата си или за разпространение в събития, които организирате.

Всички заявки за безплатни информационни материали за граждани и организации могат се получават на място в Информационен център Европа Директно – Велико Търново, по електронна поща – europedirectvt@europeinfocentre.bg или на телефон – 062/605060. При заявка задължително се посочват:
– Име на лицето и организацията, която то представлява;
– Телефон и електронна поща за връзка;
– Заглавия, брой и език на публикациите, които желаете да поръчате;

Информационните материали, които можете да поръчате са представени в каталога тук. Налични са на български, английски, френски, немски и някои други европейски езици. Количеството на информационните материали, които можете да поръчате е до 100 броя от всяко издание, при максимум 20 заглавия.
Същите информационни материали, но по един екземплаяр, можете да поръчате безплатно след регистрация в Електронната книжарница на ЕС EU Bookshop. От EU Bookshop можете да изтеглите изданията и в pdf формат.

При заявка за поръчка на информационни материали, имайте предвид, че:
– заявка за информационни материали можете да правите целогодишно;
– ще пристигнат най-рано десет дни след заявката. ИЦ Европа Директно – Велико Търново не носи отговорност за сроковете на доставка.;
– трябва да ги получите от офиса на ИЦ Европа Директно – Велико Търново, който се намира в гр. Велико Търново, бул. „България 24”. ИЦ Европа Директно – Велико Търново не поема ангажимент да доставя до адрес поръчаните информационни материали.;
– в случай, че някой от заявените информационни материали не са налични за поръчка, ИЦ Европа Директно – Велико Търново ще Ви уведоми;
– заявката и доставката до ИЦ Европа Директно – Велико Търново са напълно безплатни;

Ако се интересувате от информация по конкретна тема за Европейския съюз, можете да се обърнете към ИЦ Европа Директно – Велико Търново, за да получите съвет как и къде да потърсите по-подробна информация.

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development