Конкурс „Аз, доброволецът” : Доброволческата история на Кристина Христова

Здравейте! Казвам се Кристина и съм част от Ученическия съвет на СУ “Д.Благоев”. С част от членовете му сме доброволци в Дневния център за деца с увреждания. В центъра ходим от една година и помагаме за развитието на децата.

Те винаги ни очакват с нетърпение. Заедно с тях се забавляваме като участваме в игрите, които са им организирани.Също така помагаме с намирането и изработването на материали, свързани с тяхното развитие  и общуване. Както ние помагаме на тях, така и те помагат на нас като изработват сувенири, картички, магнити и други неща, с които ние правим благотворителни базари. Получените средства ги даряваме на тях и на хора в нужда.

Да бъда доброволец ми доставя удоволствие,радост и удовлетворение от това,което правя за другите около мен. Признанието,което получавам за мен е най-голямата награда и това ме прави щастлива и горда.

Автор: Кристина Христова, 17 години
гр.Свищов, СУ”Димитър Благоев”

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development