Archive for the ‘EURES’ Category

Европейските онлайн дни на заетостта 2011

Ако търсите възможности или се нуждаете от съвет за работа в Европа, тогава Европейските онлайн дни на заетостта 2011 са точно за вас.
На 9 ноември, работодатели и EURES съветници (експерти за трудовата мобилност в Европа) от редица европейски страни, ще бъдат на разположение за консултации и разговори онлайн.
Това означава, че можете да се включите виртуално в Европейските онлайн дни на заетостта, където и да се намирате в Европа. Така че, независимо дали искате да отправите въпрос към работодател или искате да разговаряте със съветник на EURES, Европейските онлайн дни на заетостта 2011 са вашият шанс да проучите възможностите за кариера в цяла Европа. За да участвате, можете да се регистрирате тук.

Източник: EUROPEAN ONLINE JOB DAYS 

EURES Отворени врати – Консултация за работа и живот в друга европейска страна

Интересувате се от работа и живот в друга европейска страна 
и от правата си като европейски граждани —
заповядайте на EURES Отворени врати!

Ще получите свободен достъп до европейски работни места, консултация за преместване и работа в друга държава-членка, демонстрация на Интернет сайтове за търсене на работа и обучение, процедура и документи при кандидатстване, както и отговор на Ваши въпроси.
EURES Отворени врати ще се проведе на 25 октомври 20011 г, от 10:00 до 16:00 часа в Дирекция “Бюро по труда” – Велико Търново, ул. Христо Ботев № 19, зала № 21 (II етаж).
За информация: EURES съветник Красимира Черкелиева, тел.: 062 622 025; 062 624 070.
 
Информация за EURES (Европейската мрежа за професионална мобилност) можете да немерите тук.
Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development