Он-лайн проучване за дискриминацията

Генерална дирекция “Правосъдие” на Европейската комисия кани всички заинтересовани страни да се включат в он-лайн проучване във връзка с планирана пан-европейска кампания “За разнообразие. Против дискриминация”  (“For Diversity. Against Discrimination”).

Информационната кампания ще стартира през първата половина на 2012 г. с цел да повиши информираността за дискриминацията в ЕС и да представи насоки към гражданите къде могат да получат информация относно правата си в случай, че са дискриминирани в ежедневието си.

Това онлайн проучване е предназначено към европейски и национални адресати: НПО, министерства, професионални съюзи и асоциации, и всички заинтересовани лица.
Въпросите са 14 и са на разположение са на английски, френски и немски език. Проучването е анонимно и тайно, и не се събира техническа информация. Срокът за участие е 4-ти ноември 2011 г. включително.
English: тук
French: тук
German: тук

Източник: Представителство на ЕК в България
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development