Среща на мрежата “Европа Директно” България


На 08 – 09 януари 2009 година се проведе среща на информационните центрове от мрежата „Европа Директно” в България. Ръководителят на представителството на Европейската комисия в България, г-жа Зинаида Златанова връчи официално договорите за предстоящият четири годишен период на ръководителите на центровете и представители на приемните структури.
Основните цели на мрежата от информационни центрове Европа Директно в България за следващите дванадесет месеца бяха представени от доц. д-р Ингрид Шикова, съветник в Представителството на ЕК. Г-н Саид Халоу от Информационния офис на Европейския парламент в България представи пред участниците информационна кампания за изборите за Европейския парламент.
По време на срещата информационните центрове презентираха работните си програми за 2009 година. Във връзка с предстоящите избори за Европейски парламент центърът Европа Директно – Велико Търново е предвидил редица информационни мероприятия, който да дадат на гражданите на региона представа за ролята, целите и функциите на Европейския парламент. Кампанията ще се проведе под надслов „Ти решаваш”.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development