“Европа на многообразието. Кой как празнува в Европа”.


На 15 декември 2008 година Европейски информационен център „Европа Директно” Велико Търново отбеляза своята кампания „Европа на многообразието. Кой как празнува в Европа.”. Кампанията се реализира като част от дейностите на Информационния център, посветени на годината на междукултурия диалог и се изпълнява в патрньорство с Дирекция „Образование” на община Велико Търново. В рамките на кампанията се включиха подготвителните групи в пет обединени детски заведения на територията на общината. Децата от подготвителните групи представиха празнично битовия календар на различните етноси и групи в България и Европа, като след това ще получат коледни подаръци от Европейския център и община Велико Търново.

Кампанията стартира в понеделник с посещение на ЦДГ „Пламъче” град Дебелец и продължи с посещения на ОДЗ „Св. Св. Кирил и Методий”, ОДЗ „Пролет”, ОДЗ „Ален мак”, ОДЗ „Райна Войвода” във Велико Търново и ОДЗ „Пчелица” в Лясковец. Детските заведения, включени в кампанията на Европейския център са активни дългогодишни партньори на центъра по различни кампании и мероприятия.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development