Извънредни „Разходки с ЕВРОнаходки”

Поради големия интерес – извънредни „Разходки с ЕВРОнаходки” ще се състоят на 16, 23 и 30 май в 10.30 ч. и 15.30 ч. с начална точка централния вход на НДК. Информационното бюро на Европейския парламент и Представителството на Европейската комисия в България Ви канят да се включите в безплатните турове и да погледнете на София от една различна, европейска перспектива, като за целта трябва само да се запишете на EUtour@365association.org. Побързайте, местата са ограничени!

След успешния старт на 9 май Информационното бюро на Европейския парламент и Представителство на Европейската комисия в България Ви предоставят допълнителна възможност да научите повече за Европейския съюз като вземете участие в безплатните разходки из София с професионален екскурзовод на 16, 23 и 30 май от 10:30 ч. или 15:30 ч. Тук може да видите видеото от 9 май както и снимков материал тук.

Част от всеки тур, който ще бъде придружаван от специално подготвен екскурзовод от Сдружение 365, ще бъдат няколко „спирки”, на които ще бъдат засегнати интересни теми: за историческия контекст на европейската интеграция, защо се създава първо икономически съюз, който впоследствие прераства в политически, как възниква и се развива идеята за присъединяването на България към ЕС, настоящето членство на страната ни и възможностите, които то предоставя на всички нас. По време на всяка разходка, освен да намерят истински европейски „находки” в нашата столица, участниците ще имат възможност да проверят познанията си за ЕС и да изпробват късмета си в няколко забавни игри с награди. По време на обиколката гостите ще се срещнат и със служители на европейските институции в България.

Записването става на EUtour@365association.org, като трябва да посочите Вашите имена, дата и един от двата начални часа. Всяка пешеходна обиколка продължава около 2 часа и е на български език. Местата са ограничени. Ако сте се записали, но няма да можете да присъствате, моля да ни уведомите, за да освободим мястото за други желаещи. Благодарим предварително!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development