Конкурс „Аз, доброволецът” : Доброволческата история на Илияна Захариева

Аз, доброволецът: моята доброволческа история

Казвам се Илияна Захариева и съм ученичка в 12-и клас. С радост мога да заявя, че съм доброволец.

Участвам в училищния клуб „Добродетели”, чрез който се включвам в каузи на местно ниво. С работата ми като доброволец се стремя да покажа да съученици и приятели, че да помагаш е окриляващо. За мен да си доброволец е призвание. Да направиш нещо малко, но за някой друг, за когото това може да означава много. Доброволчеството е вдъхноващо- да видиш радостта в очите на хората, на които си помогнал, и да се почувстваш истински щастлив. За това си струва да работиш- за усмивката на детето, за сълзите от благодарност на бабата. Без да очакваш нещо в замяна.

Винаги съм работила с усмивка в името на доброто. И ще продължавам да го правя! Защото ми носи радост и лично удовлетворение. Знам, че има хора, нуждаещи се от моята помощ, а аз мога да бъда техния рицар на добрата воля. И това ме кара да бъда упорита. Неспирно да помагам на хората и да въвличам все повече приятели в магията, наречена доброволчество.

Илияна Захариева, 18г.
гр.Златица

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development