Заснеми и спечели

Творчески настроени сте и обичате ли да правите видеоклипове, силно Ви вълнува положителното въздействие на Европейския съюз (ЕС) във вашата област или искате да предложите идеи за бъдещето? Тогава това е идеалната възможност за вас! Заснемете видеоклип и спечелете пътуване до Брюксел и други награди!

Проект Clubs4Europe организира конкурс за видеоклипове, в който можете да покажете таланта си и да изразите мнението си за приноса на ЕС във вашия регион. Видеоклипът може да бъде направен на английски или български език и не трябва да надвишава 2 минути.
Авторите на видеоклиповете с най-много “харесвания” от всяка държава партньор (Словакия, Испания и България) ще получат покана да посетят европейските институции в Брюксел през Ноември 2023г.

Можете да изпратите своя видеоклип на адрес: office@europeinfocentre.bg
Видеоклиповете ще бъдат публикувани в канала на проекта Clubs4Europe в YouTube. След като видеоклипът ви бъде качен, можете да го споделите с вашите последователи, приятели и роднини и да ги насърчите да гласуват, като го харесат. Имате време до 1 септември 2023 г. да се включите.

Опитайте се да бъдете креативни: използвайте анимация, музика и техники за разказване на истории, за да направите видеото увлекателно и запомнящо се. Видеоклиповете трябва да бъдат изпълнени с уважение и да не популяризират омразно или дискриминационно съдържание.

Очакваме с нетърпение да видим вашите видеоклипове, показващи положителния принос на ЕС във вашата област или идеи за бъдещето. Успех!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development