Заснеми и спечели

Творчески настроени сте и обичате ли да правите видеоклипове, силно Ви вълнува положителното въздействие на Европейския съюз (ЕС) във вашата област или искате да предложите идеи за бъдещето? Тогава това е идеалната възможност за вас! Заснемете видеоклип и спечелете пътуване до Брюксел и други награди!

Проект Clubs4Europe организира конкурс за видеоклипове, в който можете да покажете таланта си и да изразите мнението си за приноса на ЕС във вашия регион. Видеоклипът може да бъде направен на английски или български език и не трябва да надвишава 2 минути.
Авторите на видеоклиповете с най-много “харесвания” от всяка държава партньор (Словакия, Испания и България) ще получат покана да посетят европейските институции в Брюксел през Ноември 2023г.

Можете да изпратите своя видеоклип на адрес: office@europeinfocentre.bg
Видеоклиповете ще бъдат публикувани в канала на проекта Clubs4Europe в YouTube. След като видеоклипът ви бъде качен, можете да го споделите с вашите последователи, приятели и роднини и да ги насърчите да гласуват, като го харесат. Имате време до 1 септември 2023 г. да се включите.

Опитайте се да бъдете креативни: използвайте анимация, музика и техники за разказване на истории, за да направите видеото увлекателно и запомнящо се. Видеоклиповете трябва да бъдат изпълнени с уважение и да не популяризират омразно или дискриминационно съдържание.

Очакваме с нетърпение да видим вашите видеоклипове, показващи положителния принос на ЕС във вашата област или идеи за бъдещето. Успех!

Финансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче принадлежат изцяло на техния(ите) автор(и) и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито EACEA.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development