Езикова викторина “Познавате ли европейските езици?” за Европейския ден на езиците 2011

На 26 септември 2011 година 45 страни в Европа ще отбележат за десети пореден път Европейския ден на езиците. Инициативата стартира през 2001 година под ръководството на Европейския съюз и Съвета на Европа. Целта на инициативата е да популяризира езиковото многообразие в Европа и да стимулира изучаването на чужди езици сред европейските граждани.
Информационен център Европа Директно – Велико Търново в партньорство със СОУ „Емилиян Станев” – Велико Търново ще отбележат Европейския ден на езиците 2011 с езикова викторина „Познавате ли европейските езици?”.
На 26 септември 2011 година от 12:15 часа (в Актовата зала на училището), учениците от XIб и VIIг клас ще премерят сили в познанията си за езиците и езиковото многообразие в Европа.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development