Мотивационен тренинг “Бъди доброволец. Дай своя принос!”


На 10 февруари 2011 година ще се проведе мотивационен тренинг с младежи “Бъди доброволец. Дай своя принос!”.
Събитието е част от дейностите на ИЦ Европа Директно – Велико Търново и партньорските училища от “Европейски доброволчески корпус – Велико Търново” във връзка с 2011 – Европейска година на доброволчеството.
Чрез методите на дискусията и работата в група, младежите ще бъдат мотивирани да се запознаят с мисията, да идентифицират посланията и рамката на социалната роля на доброволеца.

“Европейски доброволчески корпус – Велико Търново” е младежки клуб, в който участват шест училища от област Велико Търново (ХГ „Св. Св. Кирил и Методий”, ПМГ „Васил Друмев”, ЧПГ „АК Аркус”, ПГС „Колю Фичето”, СГ по икономика, ДТГ „Димитър Хадживасилев”). В рамките на инициативата, включилите се училища подготвиха календар 16 доброволчески инициативи, които ще реализират в периода януари – май 2011 година. Добрите парктики от доброволческите кампании, които ще организират ученицитее ще бъдат публикувани и издадени в електронен наръчник на доброволеца, който ще бъде разпространен в края на кампанията през месец май 2011 г.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development