Мрежа на Европейски младежки антени «Европа 2020»

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Януари 2015 – Март 2015

ЦЕЛИ

  • Основна цел на проект „ Мрежа на Европейски младежки антени „Европа 2020“ е да подготви, обучи, изгради и създаде устойчива мрежа от европейски младежки антени в пет области от Северна България /Велико Търново, Разград, Търговище, Шумен, Силистра/, чрез които младите хора ще получават и поддържат актуални знания и обмен на информация, свързани с европейски хоризонти, с възможностите за образование и работа, със знания и умения за саморазвитие и самоутвърждаване чрез активното функциониране на многопосочен обмен на информация, практика и опит и неговото устойчиво развитие чрез създаване на интерактивен образователен модул за дистационно обучение и кариерно развитие „Европа 2020“.
  • Проектът цели да създаде устойчива мрежа от активни младежки групи, които да обменят информация, да участват в съвместни младежки инициативи и да действат като проводници и носители на европейската перспектива и възможности в младежки общности в различен тип населени места в пет области от Северна България.

 

ДЕЙНОСТИ

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта на Република България, Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма 2.

loga

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development