Граждански диалог със заместник-председателя на ЕК за единния цифров пазар Андрус Ансип в София и WebIT конгрес

Гражданският диалог със заместник-председателя на Европейската комисия за единния цифров пазар Андрус Ансип ще се състои на 21 април, вторник, от 14.30 до 16.00 часа в Парадайз център, бул. „Черни връх” № 51, София.

Събитието е безплатно и отворено освен за журналисти и за всички български граждани. Всеки може да се присъедини към проявата и да вземе участие в динамична дискусия по редица въпроси, свързани с Европа.

Гражданите могат да се включват с въпроси или коментари в социалните мрежи както предварително, така и на живо, като в Twitter използват хаштага #EUdialogues. Представителството на ЕК в България ще следи коментарите онлайн и ще се погрижи да зададе всички въпроси на г-н Ансип.

Дискусията ще бъде излъчена на живо по БНТ2 и сателитния канал на ЕС EbS.

Повече информация и регистрация за гражданския диалог на: http://ec.europa.eu/citizens-dialogues/bulgaria/sofia/index_bg.htm

Със съдействието на т-н Пламен Русев, инвеститор в технологични компании и председател на борда на Global Webit Congress, имаме удоволствието да ви поканим и на официалното откриване на най-голямото събитие за дигиталната икономика в Европа с фокус Централна и Източна Европа CEEDS’15, част от световната серия от събития Webit, която е създадена в България.

Заместник-председателят на Европейската комисия  Андрус Ансип заедно с г-н Русев ще открият официално събитието от 10:30 часа, на 21 април 2015 г., вторник, в София Ивент Център, Парадайз център. След церемонията по откриването е предвидена пресконференция за представители на медиите и обяд.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development