Конкурс за есе за Деня на доброволеца – 5 декември

НЦЕМПИ и Министерство на образованието, младежта и науката организират конкурс за есе на тема „Мисия: Доброволец” по случай 5 декември – Деня на доброволеца.
Единственият критерий за есетата е да бъдат точно 4455 символа. Най-доброто есе ще бъде разположено на пано с дължина 4455 м. в един от столичните молове в Деня на доброволеца и по този начин ще кандидатства за рекордите на Гинес!
Конкурсът е насочен към младежи, навършили 18-годишна възраст, с препоръчителен, но не задължителен опит в доброволчеството. Освен уникалния шанс да впише името си в рекордите на Гинес, авторът на най-доброто есе, както и неговият подгласник ще имат възможност да участват в международно обучение по избор от Календара за обучения, финансирани от програмата „Младежта в действие” за 2012 г. (за повече информация вижте секция „Обучения” и „Често задавани въпроси” на сайта).

Крайният срок за изпращане на вашите есета е 23 ноември /сряда/ 2011 г. на имейл trainings@youthbg.info. Моля, изпращайте вашите есета като прикачен .doc файл, а в текста на имейла посочете вашите данни – трите имена, възраст, адрес и телефон за контакт, кратко представяне (интереси, опит в доброволчеството или други младежки дейности и т.н.). Очакваме вашите предложения! 
Източник – тук.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development