Покана към организации за участие в Европейския тур, посветен на Европейската година на доброволческите дейности 2011

През месец ноември  Европейският тур, посветен на Европейската година на доброволческите дейности 2011, организиран от Европейската комисия,  ще  гостува в София.
Датите, в които ще се състои това събитие са от 24 до 26 ноември 2011 година, включително, а мястото е София, Национален дворец на културата, Южна тераса, южен вход, фоайе-етаж минус 1.
Официалното откриване на Тура за България е предвидено за 24 ноември от 11 часа.

В рамките на Тура ще се  състои и Националната заключителна конференция за България, като по програма тя е предвидена да се проведе на 25 ноември 2011 година от 14 часа на същото място.

В рамките на тези три дни всички организации и институции, които работят в сферата на доброволческите дейности ще имат възможност да се представят в специално организирани кътове и пространства.
Във връзка с това, организаторите от Министерство на културата, Ви молят да заявите Вашето желание за участие по време на Тура като изпратите e-mail до Axenia.Boneva@mc.government.bg в срок до 17 часа на 7 ноември 2011 година.
Телефон за връзка: 0889 40 50 55
В информацията е необходимо да посочите :
– наименованието на организацията
– начин на представяне
– времетраене
– предварителна програма за периода на присъствие
– специфични изисквания към организаторите, ако има такива.
Източник: http://www.voluntary.bg/
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Тази страница се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Отговорността за нейното съдържание се носи единствено от Европейски информационен център - Велико Търново и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяващо позицията на Комисията.
Designed for web hosting in Collaboration with free wordpress themes and wp theme site and android development